Keskisen Kello

Keskisen Kello

244.3
(24)
 • Toimitusaika: 1–3 arkipäivää
 • Toimituskulut: 4,90€ ja postipaketti 7,90€
 • Toimitustapa: Posti tai pakettiautomaatti
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, lasku, osamaksu, PayPal
 • Ilmainen kaiverrus tuotteisiin

  Kellomerkkiä klikkaamalla näet Keskisen Kello -tuotteet.
  Keskisen Kello Oy on kello- ja korualan kauppa, joka sijaitsee Tuurin kultaisen hevosenkengän suojissa Suomen suurimmassa ostosparatiisissa. Nyt ei tarvitse enää matkustaa Pohjanmaalle päästäkseen osalliseksi Keskisen kellojen ja korujen laadusta ja hinnoista. Kauppa löytyy nyt netistä, ja sieltä tilatut tuotteet saapuvat postin Smart-lokeroon parissa päivässä! Voiko kellokaupassa asiointi olla hauskaa ja helppoa? Voi, jos menee suoraan osoitteeseen keskisenkello.fi.

  Keskisenkello.fi -kellokaupan kello-, koru- ja lahjatavaravalikoima kasvaa viikoittain, ja tällä hetkellä verkkokaupassa on jo yli 4500 tuotetta. Rannekellot muodostavat pääosan tuotevalikoimasta. Kaikki tilattavissa olevat tuotteet ovat Keskisen varastossa, joten toimitusaika on vain 1 – 3 arkipäivää. Tilaaminen on vaikeinta sen päätösvaiheessa: valikoima on niin hurmaavan houkutteleva, että se houkuttaa tilaamaan useammankin kellon kerralla. Kellojen ostamisesta netistä on monilla myönteisiä kokemuksia. Keskisen Kellon asiakaspalvelu avustaa tarvittaessa kaikissa kysymyksissä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Ja kun kello on saapunut, on sen vaihtaminen tai palauttaminen tietysti ilmaista. Keskisenkello.fi veloittaa pienen postitusmaksun vain alennustuotteista: muutoin toimitus on ilmaista.

  Matti Keskinen on perustanut Keskisen Kellon jo vuonna 1982. Nykyinen Tuurin liiketila on kello- ja korualalla Suomen suurin. Keskisenkello.fi -verkkokaupassa on Suomen suurin kellovalikoima, ja Keskisen Kellolla yhteensä tuotteita yli 5000. Tästä Suomen suurimpiin kuuluvasta kellokaupasta löydät toivekellon varmasti koko perheelle ja kaikkiin tilanteisiin. Todellakin, nykyisin kellojen muotoilussa ja materiaaleissa on otettu huomioon erilaiset toiminnalliset ja visuaaliset tarpeet. Juhlaan, työmatkalle, urheilusalille tai uintireissulle on tarpeen vaihtaa myös rannekelloa. Korujen valikoima täydentää luontevasti kellokaupan tarjontaa netissä. Kellojen ja korujen yhteensovittaminen eri tilanteissa viestii käyttäjästään sitä, että hän haluaa olla huoliteltu ja arvostaa laatua ja harmoniaa. Koruilla ja kelloilla saa viimeisteltyä asun tai korostettua omaa tyyliään. Näyttävä ja tyylikäs kello ei jää huomaamatta.

  Keskisen Kello edustaa maailman kello- ja korumaailman huippubrändejä. Pitkän historiansa ansiosta Keskisen Kellolla on riittävästi kokemuksia valikoida mallistoonsa vain sellaisia tuotteita ja tuotemerkkejä, joiden laatuun ja hinta-laatusuhteeseen voi luottaa. Edustettuina keskisenkello.fi -nettikellokaupassa ovat muun muassa Citizen, Eterna, Geneve, Fossil ja Pulsar. Nuorisolle löytyvät omat suosikkinsa, kuten Angry Birds ja Catepillar. Naiset saattavat suunnata Tommy Hilfigerin, Bossin tai DKNY:n kellojen muodikkaaseen maailmaan. Lisäksi luonnollisesti tarjolla ovat urheilun harrastajien suuresti arvostamat Suunto, Garmin ja Polar. Nämä kellot ja sykemittarit sekä erikoisrannekkeet ovat erityisesti juoksijoiden, pyöräilijöiden, uimareiden, golffareiden ja purjehtijoiden suosiossa ympäri maailman. Keskisen kellokaupasta löytyvät myös uusimmat trendituotteet, kuten hollantilainen kellomerkki TW Steel, joka on innovatiivisella muotoilullaan XXL-kokoisten isojen kellojen edelläkävijänä. Kellojen kotelot jotka ovat jopa 50mm halkaisijaltaan, ja ne on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä. 18 karaatin kultaamiseen ja mustaan pinnoittamiseen on käytetty PVD-tekniikkaa. Rannekkeiden vaihtoehdot ovat joko nahkaa, silikonia, kumia tai terästä.

  Keskisen Kello palvelee siis koko perheen kello- ja korutarpeita, oli tyylisi ja budjettisi millainen vain. Tutustu verkkokauppaan ja sen mahtaviin kelloihin ja koruihin silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii, netissä kellokauppa on aina auki..

  Keskisen Kello lyhyesti


  Keskisen Kello liittyvät uutiset

  Myös suomalalaiset ovat alkaneet satsata kelloon

  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Juhani Valtanen5
  Tilasin Keskiseltä Leijona-rannekellon (aletarjous-50%)22.4. päiväsaikaan ja vasta illalla muistin mahdollisuuden saada kelloon maksuton kaiverrus.Samana iltana sain viestin, jossa ilmoitettiin, että kello oli pakattu ja odotti kuljetusta! Lähetin kuitenkin seuraavana aamuna sähköpostia tiedustallekseni mahdollisuuta saada vielä kaiverrus. Myönteinen vastaus tuli pikaisesti ja 24.4.iltapäivällä postista ilmoitettiin Keskisen Kellon lähetyksen olevan noudettavissa! Kello ja kaiverrus olivat juuri sitä mitä pitikin, hinta kohdallaan ja pikainen toimitus vieläpä rahtivapaasti! Asiakaspalvelu mainiota! Juune Valtanen kiittää!
  Monowar5
  Erittäin ystävällinen asiakaspalvelu, tosi nopea palvelu, tilaaminen on hyvin yksinkertainen, ei piilotettuja ylimääräisiä maksuja, Ilmainen toimitus, kokonanishinta jota tuotteissa lukee. Ostin Citizen BI1020-57A. kellotaulu on niin kaunis näköinen, että jätän edessä pöydälle ja tuijotan kokoajan. Kellon aika on täsmällinen. Kellotaulu on pikkaisen leveä mutta ei paksua. Tuli hyvässä paketissa takunkuitti mukana. Olen 100 % tyytyväinen ja suosittelen.
  G-Shock DW-66005
  Minulla on useita verkko-ostokokemuksia Keskisen Kellosta, mutta kivijalkaliikkeessä en ole käynyt, joten kokemukseni perustuvat vain nettiasiointiin. Heidän verkkosivustonsa toimii hyvin ja tilaaminen on helppoa ja toimitus nopeaa. Ja mikä tärkeintä, heidän asiakaspalvelunsa on erinomaista: Olen saanut kohteliasta, asiantuntevaa ja ripeää palvelua heiltä aina, kun olen ollut heihin yhteydessä (chat-palvelu/s-posti). Homma toimii! Summa summarum: Keskisen Kello on luotettava ja asiakasta kunnioittava liike. Minusta on ollut mukava olla heidän asiakkaana - ja taidanpa heidän asiakkaanaan myös jatkossa pysyä, vaikka jostain ulkomaisesta verkkokaupasta saisin kellot hieman edullisemmin tilattua! :-)
  Tiina5
  Loistava asiakaspalvelu!
  Titta Paloheimo5
  Näin erinomaiseen ja ystävälliseen palveluun en ole ainoassakaan nettikaupassa törmännyt. Vastaukset tulevat nopeasti kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin,toimitus kestää muutaman päivän kuten luvattu ja palautuksista tulee yhtälailla pikaisesti vastaus palautuksen perille tulosta. Asiantuntevuus ja valikoima ovat huippuluokkaa.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun