Kellot.fi

Kellot.fi

292.3
(29)
 • Toimitusaika: 5–7 arkipäivää
 • Toimituskulut: 0€ kaikissa tilauksissa Postilla, Matkahuollon kanssa 3,90€
 • Toimitustapa: Posti
 • Palautusaika: Kaikilla tuotteilla on 365 päivän vaihto- ja palautusoikeus
 • Maksutavat: yleisimmät verkkopankit, luotto- ja pankkikortit, Collector -lasku
 • Vähintään kahden vuoden takuuu

  Kellomerkkiä klikkaamalla näet Kellot.fi -tuotteet.
  Kellot.fi on kelloja tarjoava tanskalainen verkkokauppa. Kellot.fi:n tavoitteena on tarjota maan laajin valikoima korkealaatuisia rannekelloja markkinoiden parhaaseen hintaan. Lisäksi on tarjolla kasvava määrä muun muassa seinäkelloja, sykemittareita ja herätyskelloja. Korkealaatuiset tuotteet ja hyvä asiakaspalvelu ovat palvelun kulmakiviä.

  Kellot.fi on osa tanskalaista Superstar Denmark -yritystä, joka on harjoittanut verkkokauppaa vuodesta 2007 lähtien. Yrityksen menestys on taannut laajan verkkokauppatoiminnan Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Kellot.fi myöntää kelloilleen hyvän palvelun periaatteidensa mukaisesti 365 päivän palautusoikeuden: tämä on sekä kellojen suhteen että nettikaupassa yleensäkin todella poikkeuksellista! Tämä on mahdollista vain siksi, että kellot.fi todellakin luottaa tuotteisiinsa ja tarjoaa vain parasta laatua ja palvelua. Myönteisiä kokemuksia ja tuotearvosteluja kellot.fi -kellokaupasta on saatu niin runsaasti, että yritys voi luottavaisin mielin myydä netissä kelloja vuoden palautusmahdollisuudella. Palautus on sivuilta tulostettavan palautustarran kanssa edullisempi kuin normaalina postipakettina lähettäessä. Tästä kellokaupasta voi siis täysin riskittömästi tilata uuden kellon.

  Kellot.fi tarjoaa asiakaspalvelu sekä puhelimitse että sähköpostilla suomeksi, sekä englanniksi. Asiointi sivuilla on helppoa ja vaivatonta: onhan kyseessä vakiintunut verkkokauppa. Kellot.fi -uutiskirje kannattaa tilata. Siitä saa säännöllisesti vinkkejä uusista tuotteista ja tarjouksista. Kellomaailma kehittyy jatkuvasti. Uusia tuotteita kehitetään optimoimaan erikoistuneita tarpeita. Erityisesti harrasteissa tarvitaan nykyisin hyvin erilaisia kelloja, kuin mitä vaarilla oli ranteessaan sunnuntain kirkkoretkellä. Sukeltajat, uimarit, golffarit, kiipeilijät, pyöräilijät ja vaeltajat hakevat kelloista erilaisia ominaisuuksia. Erikseen tarvitaan sitten arjen kellot, juhlakellot ja pukukellot. Netin kellokauppojen ansiosta kellojen hinnat ovat nykyisin vähintäänkin kohtuulliset, ja ne mahdollistavat useamman kellon hankkimisen.

  Kellot.fi:stä löytää kattavan valikoiman suosituimpia kellomerkkejä ja tuotteita. Tarjontaan kuuluvat esimerkiksi Garminin ja Suunnon huippukellot, kuin myös GUESSin ja Casion trendikkäät kellot. Valikoimiin lisätään jatkuvasti markkinoiden uusimpia tuotteita myös Suomessa tuntemattomimmilta brändeiltä, kuten WeWood, Bulbul ja Komono. Kellot.fi tarjoaa sekä klassikkokelloja että viimeisimpiä trendikelloja. Esimerkiksi pyöräilyn harrastamisen lisääntymisen trendiin on kellovalmistaja Garmin reagoinut ajoissa ja tullut sitä mukaa markkinajohtajaksi pyöräilytietokoneiden tarjonnassa. Kellot.fi -valikoimasta löytyvät uusimmat mallit esimerkiksi Garminin pyöräilytietokoneista. Malleista voi valita tuotteita niin aloittelijan kuin kokeneemman pyöräilijän harrastuksiin, niin urbaaniin ympäristöön kuin maastoradalle. Olipa tarve sitten korkeusasemaa mittaavasta vuorten valloittajan rannekellosta, syvyyttä ja painetietoja kartoittavasta sukeltajan kellosta tai kompassin sisältävästä tunturien tallaajan rannekkeesta, löytyvät kaikki kellot kellot.fi:stä.

  Kellot.fi kellokaupasta löytyvät lukemattomat huippukellot, muun muassa Seiko, Suunto sekä Suunto Lifestyle, Triwa, Daniel Wellington ja Casio. Myös lapsille löytyy malleja esimerkiksi Lego- ja Superman -brändeiltä! Naisille on perinteisten kellomerkkien lisäksi tarjolla muun muassa Dyrberg/Kern, Carrie Taylor sekä Carrie Taylor -merkkisiä muodikkaita ja naisellisia rannekelloja. Kellot.fi tarjoaa myös sykemittarit ja liikunnan tietokoneet. Lisäksi on mahdollista tilata netistä jokaisen kellofriikin tai arvokellon omistajan toivelaite Watch Winder. Se on laite, jonka avulla kello on aina vedettynä ja käyttövalmis. Watch Winderin avulla pystyy huolehtimaan kellostaan niin, että se on entistä pitkäkestoisempi.

  Netissä kellokauppa kellot.fi on tietysti auki 24/7. Kannattaa myös katsoa, onko kellot.fi-nettikauppaan saatavilla alennuskoodeja ja alennuskuponkeja. Niitä voi löytää netistä esimerkiksi sivustoilta alennuskoodeja.fi ja alennus.fi. Mikäli näitä alennuskoodeja ja alennuskuponkeja on saatavilla, voi niiden ansiosta tilata kellon kellot.fi-nettikaupasta todella edullisesti. Lisäksi kannattaa aina vierailla outletissä etsimässä tarjouksia kelloista. Kellokaupan asiakkaaksi rekisteröityessä voi tilata uutiskirjeen, jonka ansiosta pääsee selailemaan ja tilaamaan outlet-kelloja heti ensimmäisten joukossa. Kellot.fi:n outletissä voi todella tehdä kellomaailman löytöjä.

  Kellot.fi lyhyesti
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Hanna1
  Kelloa ei ole kuulunut kuukauden odottelunkaan jälkeen. Asiakaspalvelu ei vastaa viesteihin, eikä lähetysilmoituksessa ollut seurantakoodia kuten lupasivat.
  johan1
  Toimitusajaksi arvioitiin 8-10 päivää. Parin viikon jälkeenkin tilauksen seurannassa todettiin tilauksen odottavan osaa tuotteistaan. Onneksi maksoin visalla niin katevaraus palautui itsestään. Alunperin yritin maksaa laskulla, mutta tilaus ei mennyt missään vaiheessa läpi. Hämärän oloinen, enpä tiedä onko myytäviä kelloja olemassakaan..
  Tilaus ilman toimituskuluja3
  Tilasin miesten Casio-rannekellon. Kello tuli Tanskasta viikossa ja Postnordin ja Matkahuollon lähetyksen seuranta toimi. Maksoin heti tilatessani verkkopankin kautta. Ei siis mitään lisäkuluja kellon hintaan.
  huono1
  Rikosilmoitus jätetty, tilasin kellon pari kuukautta sitten eikä vieläkään näy. Aluksi sähköposteihini vastattiin, jonka jälkeen ei ole kuulunut mitään. HUIJAUS
  odottavanaikaonpitkä1
  Minulla on ollut ongelma maksetun lahjakortin kanssa, jota olen yrittänyt kyseiseen verkkokauppaan saada käytettyä, asiakaspalvelu on hyvin halutonta, olen saanut lukuisiin lähetettyihin viesteihin yhden lyhyen vastauksen mutta en vastausta miten ongelmaa lähdettäisiin ratkomaan, en saa tilausta tehtyä.
  Pettynyt1
  Tilasin tuotteen kolme kuukautta sitten tyttärelleni syntymäpäivälahjaksi. Saamani tuote ei ollut sopiva ja siitä alkoivat 10 sähköpostikirjoittelut ja toivoton yritys vaihtaa tuote vastaavaan.vaikeudet alkoivat, miten tuote palautetaan kun tilatessa olisi tullut ostaa palautus lipu ym. Lopuksi kun tilauspalautus asia selvisi selvitettäväksi syntyi laskun hyvitys. En voi suositella. Hidasta, asenteellisesti halutonta palvelua.
  majmaj1
  Huono palvelu, tilattu kuukausi sitten eikä vieläkään kelloa. epäilen huijausta.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun