Kultajousi

Kultajousi

00.0
(0)
  • Toimitusaika: 2-7 arkipäivää
  • Toimituskulut: 4,90 - 11,90 €
  • Toimitustapa: Postista noudettava paketti, kotiinkuljetus tai Smartpost
  • Palautusaika: 14 päivää
  • Maksutavat: luottokortit, verkkopankit, Klarna lasku ja osamaksu
  • Ei alle 18-vuotiaille

Kellomerkkiä klikkaamalla näet Kultajousi -tuotteet.
Kultajousi on koruihin ja kelloihin keskittyvä koko Suomen kattava vähittäiskauppaketju. Kultajousi on myös kellokauppa netissä. Vaikka Kultajousen myymäläverkosto kattaa lähes kaikki suurimmat kaupungit ja liike löytyy useimmista kauppakeskuksista, on netissä toimiva kultajousi.fi alati kasvava sivusto, josta löytää liikkeen laajan tuotevalikoiman kätevästi kotisohvalla surffaillen. Netistä kellojen ja korujen ostaminen on helppoa ja turvallista.

Kultajousi.fi -kellokaupasta netistä tilattaessa voi olla varma, että tuotteet ovat laadukkaita ja takuuasiat toimivat. Kultajousi onkin hyvin tyytyväinen saadessaan asiakkailta toiveita ja vihjeitä. Tuotearvosteluja ja kokemuksia kelloista ja kellon ostamisesta netistä otetaan mielellään vastaan niin suoraan Kultajouseen kuin yleisille netin tuotearvostelu- ja kokemuksia -palstoille. Kultajousi onkin vahva yritys, ja sille on vuosittain myönnetty Asiakastiedon ”Suomen vahvimmat” -sertifikaatti samoin kuin Balance Consultingin ”Menestyjä” -sertifikaatti. Näitä statuksia ei ansaittaisi, elleivät tuotteet ja palvelut olisi ensiluokkaisia.

Kultajousen valikoima suunnitellaan niin, että se sisältää oikeassa suhteessa kiinnostavia kotimaisia ja kansainvälisiä tuotteita, sekä paikkakuntakohtaisesti sopeutetun valikoiman kansainvälisiä muoti- ja premium-merkkituotteita. Kultajousi-myymälöiden lisäksi Elegance Kultajousi -myymälät suurimmilla paikkakunnilla palvelevat laajennetulla merkkituotevalikoimalla. Loistavaa onkin, että netissä kultajousi.fi -osoitteessa löytyvät miltei kaikki yrityksen tuotteet paikkakunnasta riippumatta. Sesonkien uutuudet ja kiinnostavimmat tuotteet esitellään lähes kaikkiin kotitalouksiin jaettavilla tuotekuvastoilla monta kertaa vuodessa. Uutuustuotteista jaetaan tietoja kanta-asiakkaille myös sähköposteilla sekä teksti- ja multimediaviesteillä. Siksi kanta-asiakkaaksi liittyminen Kultajouseen kannattaa. Kultajousen filosofia on palvella asiakasta. Siksi verkkokaupan tuotteisiin liittyvissä lisätieto- ja muissa kysymyksissä neuvotaan paitsi verkkokaupan asiakaspalvelussa, myös kaikissa Kultajousen myymälöissä.

Kultajousi on myös eettinen kellokauppa. Ympäristö-, vastuu- ja kotimaisuusasioihin kiinnitetään yhä kasvavassa määrin huomiota. Osa kotimaassa valmistetuista tuotteista, kuten Princess-korut, ovat Avainlippu- ja Design from Finland -merkittyjä. Myymälöiden sisustukset ja kalustukset ovat kotimaisia. Kaikki pakkausmateriaalit kierrätetään ja kampanjajulisteet ja valaistus on siirtymässä led-tekniikkaan. Timanttien toimittajilta vaaditaan sitoutumista Kimberley-prosessiin, joka keskittyy estämään ns. konfliktitimanttien maahantuonnin. Ulkomaisille toimittajille asetetaan tiukat eettiset vaatimukset. Näin vakava suhtautuminen ekologisuuteen ja eettisyyteen nostaa Kultajousi -kellokaupan netin verkkokauppojen aatelistoon.

Kultajousi edustaa maailman kello- ja korumaailman huippubrändejä. Edustettuna kultajousi.fi -kellokaupassa ovat muun muassa Citizen, Seiko, Fore, Tissot, Lacoste ja Casio. Lapsille löytyvät omat ABC-kellonsa. Naiset saattavat suunnata Tommy Hilfiger, ELLE tai D&G-kellojen muodikkaaseen ja naiselliseen maailmaan. Mainio idea on Kultajousen lahjakortti. Lahjakortin voi lunastaa liikkeen lisäksi suoraan nettikaupasta kultajousi.fi. Lahjakortteja on jokaiseen tarpeeseen lasten syntymäpäivän 30 euron lahjakortista ylioppilaan 500 euron korttiin. Lahjakortin avulla lahjan saaja voi itse rauhassa seikkailla kultajousi.fi -sivustolla ja valita tuotteista omaan tyyliinsä sopivimman korun tai kellon. Lahjan antajalle lahjakortin antaminen takaa mielenrauhan ja lahjan saajalle löytämisen iloa. Lahjakortti kellokauppaan on takuuvarmasti mieluisa lahja jokaiselle. Kultajousella myös ilmainen Lahjasihteeri-palvelu, joka auttaa muistamaan läheisten merkkipäivät. Lahjasihteeri toimii sähköpostilla ja takaa, että lahjan hankinta ei enää unohdu.

Kultajousi on koko perheen kellokauppa netissä. Kultajousen verkkokauppaan ja sen valtavaan kellovalikoimaan on vaivatonta tutustua netissä silloin, kun parhaiten sopii. Kultajousen verkkokaupassa toimivia alennuskoodeja ja alennuskuponkeja voi löytää netistä esimerkiksi sivustoilta alennuskoodeja.fi ja alennus.fi. Netin alennuskoodien ansiosta voi tilata kellon Kultajousi-verkkokaupasta vieläkin edullisemmin! Lisäksi kannattaa aina vierailla kultajousi.fi:ssä ”löytöpäivät” -valikossa. Sieltä löytyy tarjouksia ja poistoeriä kelloista ja koruista.

Kultajousi lyhyesti
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun