Kellomaailma

Kellomaailma

00.0
(0)
 • Toimitusaika: 2–7 arkipäivää
 • Toimituskulut: 5-7 €
 • Toimitustapa: Postista noudettava paketti tai kotiinkuljetus
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokorttit, postiennakko

  Kellomerkkiä klikkaamalla näet Kellomaailma -tuotteet.
  Kellomaailma on kellokauppa Tampereella ja netissä. Se on perustettu vuonna 1995 palvelemaan erilaisten kellojen käyttäjien entistä monipuolisempia tarpeita. Kellomaailman filosofia on perinteisestä kello-kulta-alan yrityksistä poiketen pyrkiä tarjoamaan huomattavasti laajempi valikoima nimenomaan erilaisia kelloalan tuotteita. Kellomaailma haluaa kehittää jatkuvasti tarjontaansa asiakkaiden toivomusten pohjalta. Siksi on erityisen tärkeää antaa palautetta, tuotearvosteluja ja kokemuksia Kellomaailman kelloista sekä netin ”kokemuksia” -palstoille että suoraan Kellomaailmaan.

  Kellomaailma.fi pyrkii olemaan kelloissa Suomen ykkösiä. Vain paras on Kellomaailmalle kyllin hyvää! Kelloja voi shoppailla myös suoraan liikkeessä Tampereen Rautatienkadulla, mutta kätevimmin, nopeimmin ja edullisimmin teet kellokaupat netissä osoitteessa kellomaailma.fi. Verkkokaupassa kellokaupan hinnat ovat pääsääntöisesti selvästi edullisempia kuin perinteisissä kello-kulta-liikkeissä. Kellomaailma on kaikkien myymiensä kellomerkkien valtuutettu jälleenmyyjä, joten kellojen laadusta, takuuaikojen pitävyydestä ja palvelun ammattimaisuudesta voi olla varma. Kellomaailman keskittyminen vain ja ainoastaan kelloihin, niin että tuotevalikoima ei rönsyile korujen, lahjojen ja rekvisiitan puolelle, varmistaa sen, että asiantuntemus ja kellojen syvällinen tuoteosaaminen ovat Kellomaailmassa kohdallaan.

  Tuotevalikoimaa ja sivuja kellokaupassa kellomaailma.fi päivitetään jatkuvasti, ja uusia tuotteita lisätään valikoimaan päivittäin. Tuotevalikoimaa voi selailla joko yksittäistä tuotetta tai tietyn kellomerkin tuotteita hakemalla tai valitsemalla esimerkiksi kaikki naistenkellomallit. Ja mikäli ei löydä haluamaansa kelloa verkkokaupasta kellomaailma.fi, voi hyvin tiedustella sähköpostitse tai puhelimitse tuotetta esimerkiksi mallinumerolla. Kellomaailma tekee aina parhaansa toimittaakseen asiakkaan toivomusten mukaisen kellon. Luonnollisesti, jos haluaa kellonsa kaiverrettuna itselleen tai lahjan saajalle, hoitaa Kellomaailman asiantunteva kaiverrustiimi kaiverruksen varmasti ja tyylikkäästi. Huomattava kuitenkin on, että kaiverrettua eli asiakkaan mukaan kustomoitua tuotetta ei voi palauttaa, mikäli se on virheetön.

  Kellomaailma on maailman kello- ja korumaailman huippubrändien valtuutettu jälleenmyyjä. Edustettuna kellomaailma.fi -kellokaupassa ovat muiden muassa Citizen, Seiko, Regal, Axent, Leijona ja Pulsar. Nuorisolle löytyvät omat suosikkinsa, kuten vaikkapa Swatch, Adidas, Angry Birds, Hello Kitty, Muumita ja Catepillar. Naiset saattavat suunnata Calvin Klein tai DKNY:n kellojen muodikkaaseen ja feminiiniin maailmaan. Lisäksi ovat luonnollisesti tarjolla urheilun harrastajien suuresti arvostamat Roamer, Certina, Nike ja Camel Active. Kellomaailman kellokaupasta löytyvät myös uusimmat trendituotteet, kuten Jet Set Addiction ja Ice-Watch. Näitä kelloja kuvaillaan tuotearvosteluissa muun muassa näin: ”Härskin näyttävä ja erikoinen luotettavalla Citizenin tekniikalla! Kuoren materiaali ruostumatonta terästä ja upeita kristalleja, mineraalilasi, 50M vesisuojaus, nivelletty nupinsuojus kierrekiinnityksellä ja erittäin tukeva nahkaranneke. Kalenteri ja 24h näyttö. Tällä erotut massasta varmasti!”

  Kellomaailma.fi on ammattimainen kellokauppa netissä. Siksi sen kelloista on netissä erittäin tarkat tuotekuvaukset. Kelloista kuvaillaan paitsi tyyli, käyttötarkoitus ja materiaalit, myös tekniset ominaisuudet, lisäominaisuudet ja käyttöohjeiston olemassa olo. Netin tuotetiedoissa kerrotaan myös kellon kuoren mitat ja paino. Luonnollisesti myös takuuaika selviää tuotekuvauksesta yhdellä silmäyksellä. Nettisivustolla kellomaailma.fi tietää olevansa ammattimaisissa käsissä ja voivansa tilata kellon netistä varmasti turvallisella ja asianmukaisella tavalla.

  Kellomaailma palvelee koko perheen kellokauppana. Kelloja löytyy kaikille mummosta urheilevaan nuorisoon ja liikemiehestä Muumi-ikäiseen taaperoon oli haluttu tyyli ja budjetti millainen vain. Kellomaailman verkkokauppaan ja sen mahtaviin kelloihin on vaivatonta tutustua netissä silloin, kun parhaiten sopii, sillä netissä kellokauppa on auki 24/7. Alennuskoodeja ja alennuskuponkeja voi löytää netistä esimerkiksi nettisivuilta alennuskoodeja.fi ja alennus.fi. Netin alennuskoodien ansiosta voi tilata kellon netistä ja kellomaailma.fi -kaupasta vieläkin edullisemmin!

  Kellomaailma lyhyesti
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun