Villen Kello

Villen Kello

62.3
(6)
  • Toimitusaika: 2–4 arkipäivää
  • Toimituskulut: 9.9-11.55 €
  • Toimitustapa: Posti tai matkahuolto
  • Palautusaika: 14 päivää
  • Maksu vain laskulla tai postiennakolla

Villen Kello on Suomen suurin optisen alan verkkokauppa ja kellokauppa netissä. Osoitteessa villenkello.fi sijaitsee täyden palvelun kellokauppa, josta löytyvät sekä rannekellot ja ajastimet että korut, kastelahjat, pöytähopeat ja lahjatavarat.

Villen Kellon nettikellokauppa lupaa, että heiltä löytyvät parhaat merkit parhaaseen hintaan. Kello ja kulta-alan palvelut ovat villenkello.fi:ssä toimineet luotettavasti netissä jo vuodesta 2000. Villen Kellolla on kokemusta ja näkemystä toimivan ja monipuolisen kellokaupan hoitamisesta netissä. Netistä tilaaminen on Villen Kellossa tehty vaivattomaksi ja turvalliseksi.

Tuotevalikoima Villen Kellossa on valtava. Sivuilla voi seikkailla tuoteryhmälajitelmien mukaan, esimerkiksi klikkaamalla auki naisten rannekellot, seinäkellot tai sykemittarit. Erikseen on ryhmitelty myös merkittävät brändituotteet, kuten Lacosten rannekellot ja Pradan aurinkolasit. Kellojen ohella villekello.fi tarjoaa myös aurinkolaseja valtavat määrät niin naisille ja miehille kuin junioreillekin. Samoin löytyvät kastelahjat, Zippo-sytyttimet, monitoimipuukot, taskumatit ja terveystuotteet. Kaikki saman katon alta eli kätevästi netistä tilattavissa! Keräile tarvitsemasi, ja houkutusten innostamana myös ne muutamat ekstratuotteet virtuaaliseen ostoskoriisi ja klikkaa sisään postiosoitetietosi. Upea ja edullinen pakettisi saapuu lähipostiisi postiennakolla lunastettavaksi muutamassa päivässä. Ja jos et olisi tyytyväinen valintoihisi, saat palauttaa tuotteet Villen Kelloon postitse. Villekello.fi ottaa mielellään vastaan palautetta, tuotearvosteluja ja kokemuksia tuotteistaan ja verkkokaupastaan. Parhaiten Villen Kelloon saa yhteyttä sähköpostilla – se on nopein ja helpoin tapa.

Villen Kellosta voi hakea kelloja, koruja, lahjatavaroita ja muita tuotteita myös hakusanalla. Voi esimerkiksi naputella ”hae” -valikkoon ”Seiko”, jolloin saa esiin koko Villen Kellon Seiko-tuotteiden valikoiman. Muita suuria ja tunnettuja kellomerkkejä, joita Villen Kello tarjoaa, ovat muun muassa Citizen, Converse, VKNY, Axent, Jet Set, Smoothie, Leijona, Pulsar ja Casio. Villenkello.fi on myös trendikäs kellokauppa netissä: sen mallistoissa ovat esimerkiksi Fossil, TFA ja Konus. Rannekellot on erikseen ryhmitelty myös urheiluun alaviitteellä ”Sport”. Tietysti tarjolla on myös ammattilaistason sukelluskelloja. Villen Kellon TOP-10 -tuotteiden listalla ovat ajastimet, ajanottokellot, radio-ohjatut digitaalikellot ja yllätyksellisesti käkikellot! Lisäksi listalle kärkipaikoille nousevat Zippon kivet. Villen Kellon kellokauppa on todellakin eräs niitä harvoja verkkokellokauppoja, joista voi löytää käkikelloja. Perinteiset käkikellot ovat puisia ja hyvin koristeellisia – täydellisen hurmaavia. Käkikelloista löytyy koristeaiheita muorista farmariin ja hirvestä keinuvaan tyttöön. Ei siis ihme, että Villen Kellon käkikellot ovat listasuosikkeja. Villenkello.fi onkin todella monipuolinen, yllätyksellinen ja mielenkiintoinen kellokauppa verkossa.

Suomen suurimpiin kuuluvasta Villen kellokaupasta löytyy toivekello ja lahja varmasti koko perheelle ja kaikkiin tilanteisiin. Korujen ja lahjatavaroiden valikoima täydentää luontevasti kellokaupan tarjontaa. Villekello.fi tarjoaa myös mahdollisuutta ostaa netistä suuremmatkin määrät liikelahjoja tai muistoesineitä. Suurempia määriä tilattaessa Villen Kelloon kannattaa ottaa yhteyttä ja sopia laskulla maksamisesta ja muista toimituksen yksityiskohdista. Villen Kello palvelee siis koko perheen kello-, lahja- ja korutarpeita, oli tyyli ja budjetti millainen vain. Lisäksi Villen Kello on yrittäjän ystävä laajalla liikelahjavalikoimallaan. Verkkokauppaan ja sen mahtaviin kelloihin ja koruihin voi netissä tutustua silloin, kun parhaiten sopii: netissä Villen kellokauppa on aina auki. Netistä ostaminen on kätevää myös siksi, että netistä on löydettävissä alennuskoodeja ja alennuskuponkeja, joilla voi tilata kellon netistä vieläkin edullisemmin. Alennuskoodeja löytää esimerkiksi näistä osoitteesta alennuskoodeja.fi. Netistä hakeminen kannattaa nykyisin myös kellokauppoja hierottaessa.

Villen Kello lyhyesti
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun