Designerkellot

Designerkellot

00.0
(0)
 • Toimitusaika: 3–5 arkipäivää
 • Toimituskulut: 0€
 • Toimitustapa: Postnord ja Matkahuolto
 • Palautusaika: 31 päivää
 • Maksutavat: luottokortit, lasku, osamaksu
 • Hintatakuu

  DesignerKellot.fi on verkkokauppa, joka on keskittynyt design-kellojen myymiseen miehille ja naisille. DesignerKellot on tanskalainen yritys, joka on myynyt kelloja verkossa jo vuodesta 2007. Kellot maahantuodaan EU:n alueelta ja DesirnerKellot myy kellot eteenpäin Tanskasta. Designerkellot on valtuutettu myyjä seuraaville merkeille: Citizen, SEIKO, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, TW Steel, CASIO, FOSSIL, Emporio Armani, Michael Kors & MVMT. Kellokaupasta löytyy hyvin myös älykelloja, sukelluskelloja sekä lisälaitteita ja tarvikkeita.

  DesignerKellot tarjoaa asiakkaalle hintatakuun

  Verkkokaupassa on laaja valikoima kelloja ja DesignerKellot tarjoaa asiakkaalle myös hintatakuun. Hintatakuu tarkoittaa sitä, että jos asiakas löytää kellon jostain Pohjoismaisesta verkkokaupasta edullisempaan hintaan, DesignerKellot on valmis myymään kellon asiakkaalle tähän hintaan. Hintatakuu koskee normaalihintaisia tuotteita, eikä mukana ole hetkittäiset alennuskampanjat.

  Vakuutus ja turva DesignerKellon tuotteissa

  Kun asiakas tilaa kellon DesignerKellot.fi -verkkokaupasta on kello vakuutettu lähetyksen ajaksi. Vakuutettu toimitus on asiakkaalle ilmainen ja kellon saavuttua asiakkaalle kuuluu myös 31 päivän ilmainen palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske kustomoituja kelloja tai mittatilaustuotteita. Jos kello vaurioituu käytössä, voi kellon lähettää Tanskaan huoltoon, joten käyttöturva jatkuu myös kellon lähettämisen jälkeen. Kelloissa on 24 kuukauden takuu. Tuotteiden toimitus vie 3-5 arkipäivää, jos tuotteet ovat varastossa. Tilauksen toimittajana on Postnord ja Matkahuolto.

   
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun