Kulta-Center

Kulta-Center

00.0
(0)
 • Aina ilmainen toimitus
 • Nopea toimitusaika: 1-3 arkipäivää
 • Tilaustuotteet 3-14 päivää
 • Maksutavat: luottokortit, verkkopankki, Klarna osamaksu ja lasku
 • Laaja valikoima kelloja ja koruja

  Kulta-Centeristä kellot miehille, naisille ja lapsille

  Kulta-Center on vuonna 2016 perustettu verkkokauppa, mistä löytyy laaja valikoima kelloja ja koruja. Kulta-Centerillä on verkkokaupan lisäksi kivijalkamyymälät Joensuussa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Kulta-Centerin verkkokaupasta löytyy perinteisten kellojen lisäksi paljon myös älykelloja muun muassa merkeiltä Garmin, Huawei, Xiomi ja Polar. Älykellot ja hybridiälykellot ovat laitteita, joilla voidaan mitata paljon muutakin kuin aikaa. Malleja ja merkkejä on lukuisia, joten älykellojen valikoimaan kannattaakin tutustua huolella. Kulta-Centerin verkkokaupassa on kerrottu hyvin lisää eri malleista ja niiden ominaisuuksista.

  Kulta-Centerin kellot ja älykellot

  Kulta-Centerin verkkokaupasta löytyy kelloja miehille reilusti yli 1000 kappaletta ja naisillekin yli 700 kappaletta. Osa kellomalleista on selkeästi unisex-suunnittelua ja erityisesti älykellot ovat sporttisempia malleja, jotka sopivat niin miehille kuin naisillekin. Kulta-Centerin kellovalikoimasta löytyy myös "limited edition" -kellomalleja, joita valmistetaan myyntiin vain rajoitettu erä. Kellovalikoimasta löytyy sekä keveitä ja siroja kelloja, mutta myös massiivisia ja näyttäviä vaihtoehtoja. Nykyään kelloista löytyy monenlaisia ominaisuuksia ja erityisesti kelloissa on paljon hyvinvointia tukevia seurantoja. Esimerkiksi unen seurantaa ja sykemittausta. Kulta-Centeristä löytyy erilaisia kellomalleja tunnetuilta merkeiltä kuten Seiko, Certina ja Casio. 

  Tilaus, toimitus ja asiakaspalvelu Kulta-Centerillä

  Varastotuotteiden toimitus on 1-3 arkipäivää ja jälkitoimitettavissa ja tilaustuotteissa 3-14 arkipäivää. Varastotuotteet lähetetään jo saman päivän aikana matkaan, jos tilaus on tehty ennen klo 12:sta. Varastotuotteilla on 100 vrk vaihto- ja palautusoikeus, jos tuote on myytävässä kunnossa. Tilaustuotteilla ja kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Asiakaspalvelu toimii sähköpostilla, chatissa sekä puhelimessa. 

   
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun