Kellokuninkaat

Kellokuninkaat.fi

63.3
(6)
 • Ilmainen toimitus
 • Kellokuninkaat tarjoaa 30pv palautusoikeuden
 • 3 vuoden takuu!

  Kellokuninkaat.fi on ruotsalainen verkkokauppa, joka on vastikään aloittanut myös Suomen markkinoilla. Verkkokauppa on perustettu 2011 ja alusta lähtien perustajien ideana oli tehdä mahdollisimman monipuolinen, asiakkaitaan hyvin palveleva ja valikoimaltaan laaja kellokauppa. Karsimalla välikäsiä kellokaupassa oli tarkoitus myös saada rannekellojen hintaa alemmas.

   

  Kellokuninkaat.fi onkin ollut Suomen markkinoilla suosittu kauppa ja kokemukset sen käytöstä olleet hyviä. Tärkein seikka tässä on hinta sekä valikoima. Kellokuninkaalla on tuhansia ja tuhansia erilaisia kellomalleja, joista löytyy varmasti mieluisa eikä tarvitse selata useita eri kauppoja. Kellokuninkaan valikoimassa on kaikki suosituimmat kellomerkit, huippudesignkelloista edullisempiin laatukelloihin. Merkkejä on muun muassa Amant, Barbour, Calvin klein, Casio, Citizen, Daniel Wellington, Diese,l Dkny, Esprit, Ferrari, Hugo Boss, Jaguar, Karlex, Just, Lacoste, Omega, Patton, Police, Pulsar, Raymond, Weil, Puma, Sector, Seiko, Skagen, Superdry, Swiss Military, Tommy hilfiger...

   

  Kellokuninkaan valikoimassa on siis kelloja niin miehille kuin naisille, arkeen ja juhlaa, tarjouskelloja, alennuksella. Alennuskoodeja on myös tarjolla silloin tällöin tähän Skandinavian suurimpaan kellokauppaan. Kauppa on myös koonnut sekä miesten että naisten kelloista TOP listan, josta voi katsoa, mitkä kellot ovat olleet kaupassa suosittuja ja siitä päätellä trendejä.

  Kellokuninkaat asiakaspalvelu ja takuu

  Kellokuninkaat.fi verkkokauppa toimii jouhevasti. Maksu onnistuu tavallisimmilla luottokorteilla sekä verkkopankissa. Toimitus on ilmainen, mutta se ei välttämättä aina ole kokemusten mukaan kovin jouheva, eli jos luvataan toimittaa viikossa, kello saattaa olla perillä vasta kahden tai kolmen viikon kuluttua. Mikäli kello tulee lahjaksi, se kannattaa tilata hyvissä ajoin. Tilauksen voi palauttaa ilmaiseksi 30 päivän sisällä.

   

  Kellokuninkaat antavat kelloihin valmistajan takuun, mikä riippuu tietysti valmistajasta. Takuu on valmistajasta riippuen 2-5 vuotta. Takuu koskee valmistusvirheitä. Kun ottaa huomioon kellon hinnan, on kuitenkin järkevää arvioida, kuinka kauan olettaa kellon kestävän ja lähettää kello takuun piirissä kauppaan vaikka takuu olisikin jo ylittynyt. Asiakaspalvelu on ruotsiksi, eikä puhelimella ole mahdollista ottaa yhteyttä, vaan kaikki yhteydenpito tapahtuu sähköpostitse.
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun