Daniel Wellington

Daniel Wellington kellokauppa

33.7
(3)
 • Tyylikkään ja muotietoisen Daniel Wellington rannekellomerkin oma kauppa
 • Toimitukset Suomeen 3-5 päivää
 • Ilmaiset toimitukset
 • Maksutavat: luottokortit (Visa, Mstercard, Maestro, American Express) Klarna lasku, Paypal, Paytrail, Trustpay

  Kellomerkkiä klikkaamalla näet Daniel Wellington -tuotteet.
  Daniel Wellington -kelloja pidetään hienostuneina, linjakkaina ja klassisina kelloina. Ne tunnetaan hyvin ympäri maailmaa. Brändin perustaja on Filip Tysander. Hän tapasi matkallaan tyylikkään ja hienostuneen, mutta kuitenkin samaan aikaan rennon herrasmiehen, Daniel Wellingtonin, joka käytti kellossaan kulunutta nato-ranneketta. Miehen tyyli teki Tysanderiin niin suuren vaikutuksen, että Tysanderin suunnittelema kellomallisto ja brändi nimettiin Wellingtonin mukaan. Daniel Wellington -kellot tunnetaan ohuesta ja pyöreästä muodostaan ja nato- sekä nahkarannekkeistaan. Nato-rannekkeiden alkuperä juontaa Britannian merivoimiin, jossa nailonrannekkeita käytettiin sukellusten aikana. Daniel Wellington -mallistosta löytyy useita erivärisiä nato-rannekkeita, jotka ovat väritykseltään hienostuneita ja tyylikkäitä, mutta kuitenkin rentoja. Mallistoon kuuluu myös ruskeita ja mustia nahkarannekkeita. Kellot ovat hyvin käytännöllisiä, sillä rannekkeita vaihtamalla kellosta voidaan helposti tehdä jokaiseen tyyliin ja asuun sopiva asuste. Kellot ovat klassinen ja ajaton hankinta, eikä niiden edustama tyyli mene koskaan pois muodista. Useilla käyttäjillä on vain ja ainoastaan hyviä kokemuksia Daniel Wellington -kelloista. Ne ovat varma valinta jokaiselle tyylitietoiselle käyttäjälle.

  Daniel Wellington -kellot netistä

  Daniel Wellington -mallistoon kuuluu naisten ja miesten kelloja. Molemmissa mallistoissa on tarjolla sekä kestäviä, kankaasta valmistettuja nato-rannekkeita että laadukkaita nahkarannekkeilta. Kaikkiin kelloihin voidaan vaihtaa rannekkeita, jolloin kelloista saadaan nopeasti ja vaivattomasti niin arkeen kuin juhlaan sopivia asusteita. Naisten mallistosta löytyy klassisia mustia ja ruskeita nahkarannekkeita sekä hillittyjä sinivalkoisia nato-rannekkeita, mutta myös naisellisia pinkkejä kangasrannekkeita. Kellotaulujen koossa löytyy myös vaihtelua. Naisten kellomallistossa kellotaulujen koko on joko 26 mm tai 36 mm. Kellotaulujen väri on aina munanvalkoinen. Osa kellotauluista on myös koristeltu Swarovskin kristallein, minkä vuoksi ne sopivatkin hyvin juhliin. Kellotaulun kuoren väriksi voidaan valita joko ruusukulta tai hopea. Miesten mallistosta löytyy myös klassisia mustia ja ruskeita nahkarannekkeita sekä tyylikkäitä sinivalkoisia nato-rannekkeita, mutta myös muun muassa sinivihreitä ja sinipunavalkoisia nato-rannekkeita. Kellotaulujen koossa voidaan valita joko 36 mm tai 40 mm. Kellotaulujen kuoria löytyy mallistosta sekä ruusukullan että hopean värisenä. Myös miesten kelloissa kellotaulujen väri on munanvalkoinen. Brändin kelloihin voidaan tutustua tarkemmin netissä brändin omilla verkkosivuilla osoitteessa danielwellington.com/fi. Kelloja on mahdollista myös ostaa tästä osoitteesta.

  Daniel Wellington -kelloja ja -rannekkeita voidaan ostaa helposti ja nopeasti netistä. Niitä myydään muun muassa seuraavissa suomalaisissa verkkokaupoissa: kellot.fi, timanttiset.fi, keskisenkello.fi, laatukellot.fi, rannekelloja.fi ja suomenkultakello.fi. Kaikissa verkkokaupoissa on tarjolla kattava valikoima sekä miesten että naisten Daniel Wellington -kelloja, nahkarannekkeita sekä erivärisiä kangasrannekkeita. Kelloja voidaan ostaa nopeasti ja turvallisesti verkkokaupoista. Maksutavoiksi voidaan valita muun muassa verkkomaksut, luottokortit tai Klarna- ja Collector-laskut ja erämaksut.

  Daniel Wellington kooste

  Daniel Wellington -kellot tunnetaan hienostuneesta ja linjakkaasta ohuesta ja pyöreästä muodostaan sekä kankaisista nato- sekä nahkarannekkeistaan. Brändin perusti Filip Tysander. Daniel Wellington -kellot ovat ajaton ja klassinen valinta tyylitietoiselle miehelle ja naiselle. Brändin kellot ovat myös hyvin käytännöllisiä, sillä rannekkeita vaihtamalla kellosta voidaan helposti tehdä jokaiseen tyyliin ja asuun sopiva. Vaihdettavien rannekkeiden ansiosta kelloja voidaan käyttää niin arkisissa tilanteissa kuin hienoissa juhlissakin. Mallistosta löytyy laadukkaita nahkarannekkeita sekä erivärisiä nato-rannekkeita, jotka ovat väritykseltään hienostuneita ja tyylikkäitä, mutta kuitenkin rentoja. Kellot ovat suosittuja, ja useilla käyttäjillä on vain ja ainoastaan hyviä kokemuksia Daniel Wellington -kelloista. Kelloihin voidaan tutustua tarkemmin netissä brändin verkkosivuilla danielwellington.com/fi, josta kelloja voidaan myös ostaa. Niitä voidaan ostaa myös muun muassa seuraavista suomalaisista verkkokaupoista: kellot.fi, timanttiset.fi, keskisenkello.fi, laatukellot.fi, rannekelloja.fi ja suomenkultakello.fi.
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun