Timanttiset

Timanttiset

23.0
(2)
 • Toimitusaika: noin viikko
 • Toimituskulut: 7.5 €
 • Toimitustapa: Posti
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, lasku, osamaksu

  Kellomerkkiä klikkaamalla näet Timanttiset -tuotteet.
  Timanttiset ei varmaankaan ole yhdellekään suomalaiselle aivan vieras ja monilla on siitä positiivisia kokemuksia, sillä kyseessä on maan suurin koru-, lahjatavara ja kellokauppaketju. Se on toiminut jo vuodesta 1972, ja kauppoja sillä on 43 eri paikkakunnalla. Nykyään Timanttisten tuotteita on mahdollista ostaa myös netistä, ja verkkokaupassa kuten myymälöissäkin on poikkeuksellisen laaja tuotevalikoima.

  Ketjulla on oma maahantuonti sekä valmistus, mikä pitää kellojen ja kultasepäntuotteiden hinnat alhaisina ja on mahdollistanut yrityksen valtavan kasvun. Facebookissa ketjulla on tuhansia tykkääjiä, ja sieltä on mahdollista lukea asiakkaiden kokemuksia, palautetta ja keskustelua tuotteista ja palveluista. Näistä voi saada erittäin hyödyllistä tietoa kello-ostoksia suunnitellessa. Timanttiset myös vastailee ihmisten viesteihin, eli nykypäivänä on tavallista, että osa asiakaspalvelusta tapahtuu sosiaalisessa mediassa. Mutta toki myös perinteiset asiakaspalvelukanavat kuten puhelinpalvelu ovat olemassa.

  Timanttiset.fi-nettikaupassa on myynnissä runsaasti eri tuotemerkkien tuotteita. Kellojen lisäksi valikoimassa on kultakoruja, hopeakoruja, timanttikoruja, muotikoruja ja muita tuotteita, joita ovat esimerkiksi ruokailuvälineet ja -ottimet, hopea- ja tinaesineet, lahjatavarat, kummituotteet ja lahjakortit. Koruista ovat hyvin edustettuina esimerkiksi Kalevala koru, Timanttiset-ketjun oma tuotemerkki, Lapponia, Sandbergin timanttisormukset, LUMOAVA ja monet muut. Korumerkeistä Timanttisilla on yksinmyynnissä muun muassa Esprit, Zinzi, Sterlinks, Romanssi, Brilliant Star ja Plus.

  Kellojen selaaminen ja löytäminen on varsin yksinkertaista. Selaaminen on mahdollista tuoteryhmittäin, hinnoittain tai tuotemerkeittäin, ja hakea voi näillä kaikilla ominaisuuksilla samaan aikaan. Tuoteryhmiä ovat miesten kellot, naisten kellot, lasten kellot, pöytäkellot ja seinäkellot. Hintahaitarin voi joko määritellä itse tai valita valmiista vaihtoehdoista. Alin hintahaitari on 0 – 99 euroa, ja haku sillä tuottaa useita satoja tuloksia. Ylin hintaluokka, josta kelloja löytyy, on 500 – 699 euroa. Sivustolta löytyy kätevä ”Tuotetietoa”-osio, josta pääsee tuotemerkkien esittelyihin. Lisäksi sieltä voi löytää tietoa kellojen vesisuojauksesta ja siitä, mitä eri vesitiiveysmerkinnät tarkoittavat, sekä käyttöohjeet PDF-muodossa Cover-, Dunlop-, Esprit-, Focus-, Gant-, Jaz-ma-, Jemis-, Kenneth Cole -, Orient-, Puma-, QQ-, Sector-, Speedo- ja Tom Tailor -kelloille. Samasta paikasta löytyy myös korutietoutta helmien hoito-ohjeista, timanttien laatuluokituksesta sekä timanttien hiontamuodoista. Timanttisilla on oma merkkituote-edustus Espritin, Puman, Orientin, Cover Switzerlandin, Kenneth Colen ja Focusin kelloista, eli nämä merkit ovat sillä yksinmyynnissä. Muita tuotemerkkejä ovat Bering, Colori, Daniel Wellington, edc, Guess, Jacques Farel, Michael Kors, Skagen, Smile ja Ted Baker.Kellomerkkejä on kaupan kaikkiaan 21, ja tuotteita on yli 600. Niistä valtaosa on miesten, naisten ja lasten rannekelloja. Lapsille on tarjolla muun muassa Ice Watchin, Focusin, Jacques Farelin, Colorin ja Espritin merkkikelloja.

  Ostokset toimitetaan asiakkaalle noin viikon kuluessa maksun saapumisesta. Verkkokaupassa voi maksaa joko verkkopankin kautta (Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken) tai luottokortilla. Kolmas vaihtoehto on Timanttiset Erämaksu, joka on käytettävissä, jos ostoksen hinta ylittää 20 euroa mutta on enintään 2 000 euroa. Luotonsaajan on oltava täyttänyt 20 vuotta. Erämaksun käyttäjä saa summasta riippuen valita, maksaako ostoksensa kolmessa, kuudessa, yhdeksässä vai kahdessatoista erässä. Erämaksulla maksaja saa myös 14 päivää korotonta maksuaikaa. Ostokset toimitetaan lähimpään Postin palvelupisteeseen, ja niillä on vastaanottohetkestä lähtien 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautettavan tuotteen on oltava alkuperäispakkauksessaan ja käyttämätön.

  Timanttiset lyhyesti
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun