Koruverkko

Koruverkko

00.0
(0)
 • Toimitusaika: 2–14 arkipäivää
 • Toimituskulut: Ilmainen toimitus yli 150 € tilauksiin (norm. 8.5 €)
 • Toimitustapa: Posti
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, lasku, osamaksu

  Kellomerkkiä klikkaamalla näet Koruverkko -tuotteet.
  Koruverkko.fi on verkkokauppa, joka myy koruja, kelloja, sykemittareita, monitoimivälineitä ja lahjatavaroita. Sen omistaa Kotkassa toimiva Kelloliike R. Pakkanen Oy, joka oli Suomen ensimmäinen Kalevala Korujen verkkokauppias. Kellokaupalla on siis pitkä kokemus niin perinteisestä myymälä- kuin myös verkkokauppatoiminnasta.

  Koruverkko-sivuston valikoima on monipuolinen, ja navigointi siinä on helppoa. Sivupalkista löytyvät tuotemerkit, joista valita, ja tuotteet voi järjestää nimen, päiväyksen, hinnan tai alkuperäisen järjestyksen mukaan. Kävijä siis voi valita vaikkapa Muumi-tuotteet ja niistä herätyskellot ja lajitella ne sitten halvimmasta kalleimpaan. Korujen ja kellojen lisäksi myös muita perinteisiä kellokauppatuotteita, kuten valokuva-albumeita, on valikoimassa. Korut ovat tietenkin hyvin edustettuina, ja niitä löytyy joka lähtöön. Esimerkiksi Kalevala korun valikoima on hyvin kattava, samoin vaikkapa Lapponian. Yleisimpien kellokauppatuotteiden lisäksi netistä voi ostaa vaikkapa kiikareita, monitoimityökaluja sekä kirveitä ja puukkoja. Mielenkiintoisia ovat myös syötävä kulta ja hopea eli kultaisen ja hopeisen väriset koristemurut leivontaan ja ruoanlaittoon.

  Kelloja etsitään samaan tapaan kuin muitakin tuotemerkkejä, eli ne valitaan merkeittäin sivun vasemmasta reunasta. Ensimmäisenä vastaan tulevat valloittavat vihaiset linnut eli värikkäät ja hauskat Angry Birds -kellot, joita löytyy niin ranteeseen, seinälle kuin herättämäänkin. Koruverkon kellovalikoimassa on myös useita muita tuttuja tuotemerkkejä, kuten, Hello Kitty, Candino, Casio, Citizen, Ferrari, Ica Watch, Leijona ja Superdry. Kotimainen Leijona on Suomen suosituin kellomerkki, ja sen mallistosta löytyy rannekelloja naisille, miehille, tytöille ja pojille sekä tasku- ja kaulakelloja. Muumi-tuotteiden joukossa on paitsi säästölippaita, valokuva-albumeita ja lahjapakkauksia myös suloisia seinä- ja herätyskelloja.

  Muotisuunnittelija Tommy Hilfigerin huippusuositusta ja trendikkäästä tuotelinjastosta Koruverkon valikoimassa on kellojen lisäksi kaulakoruja, rannekoruja, korvakoruja, kalvosinnappeja ja sormuksia. Miesten kellomallistosta löytyy miesten mukaan nimetyt Arthur, Branson, Luis, Sam ja Noah, Andy sekä Colton ja Skywinder. Hilfigerin naisten kelloista löytyy niin ikään naisten nimiä, kuten Julia, Olivia, Kelsey ja Emily. Kaikki Hilfigerin kellot ovat laadukkaita ja kestäviä design-tuotteita. Niin ikään moderneja vintage-tuotteita valmistavan Fossilin valikoimaan kuuluu sekä koruja että niin miehille kuin naisillekin rannekelloja, jotka ovat korumaisen kauniita. Vähän vähemmän perinteisiä ajanottimia tarjoaa Suunto. Suunto Ambit -malliston GPS-kellot sisältävät muun muassa urheilu- ja outdoor-aktiviteetteja varteen suunniteltuja toimintoja ja Suunto M5 on tavoitteellisen urheilija rannesykemittari. Lisäksi tarjolla on valikoima Suunnon sukelluskelloja. Poistotuotteista saattaa löytyä laatukelloja jopa vain muutaman euron hintaan.

  Koruverkko.fi-kaupassa netissä ostaminen tapahtuu klikkaamalla haluttu tuote ostoskoriin. Tämän jälkeen on mahdollista aktivoida alennuskoodi, jos sellainen on. Silloin tällöin on mahdollista saada erilaisia kampanjakoodeja, minkä lisäksi jokainen, joka tykkää Koruverkosta Facebookissa, saa pysyvän alennuskoodin, jolla toimituskulut ovat maksuttomat. (Koruverkon Facebook-sivulla kannattaa muutenkin käydä vaikkapa omia kokemuksiaan kertomassa.) Muutoin tilauksen postitus maksaa 8,50 euroa, ja se on ilmainen, mikäli tilauksen summa ylittää 150 euroa. Ostokset lähetetään asiakkaalle postissa joko kirjeenä tai postipakettina. Toimitusaika on tavallisesti 2 – 14 päivää tilaamisesta. Aika riippuu täysin pankkiyhteydestä, sillä ostokset toimitetaan 1 – 3 päivän kuluessa maksun saapumisesta. Tuotteet postitetaan arkipäivisin. Koruverkko.fi hyväksyy maksutavoiksi luottokortit, postiennakon ja Klarna-tilin. Lisäksi verkkopankeista maksamiseen käyvät Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken. Osamaksu on mahdollinen Klarna-tilin kautta. Jokaisella tuotteella on 14 päivän palautusoikeus. Oikeus ei kuitenkaan koske kaiverrettuja tuotteita eikä myöskään jo käytettyjä tai sellaisia, jotka eivät ole alkuperäispakkauksessaan.

  Koruverkko lyhyesti
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun