Chanti

Chanti

00.0
(0)
  • Toimitusaika: 4–40 arkipäivää
  • Toimituskulut: 4 €
  • Toimitustapa: Posti
  • Palautusaika: 30 päivää
  • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, lasku, osamaksu, PayPal
  • Edulliset hinnat
  • Korut toimitetaan lahjarasioissa
  • Tilaustavaroilla 6-8 viikon toimitusaika

Kellomerkkiä klikkaamalla näet Chanti -tuotteet.
Chanti.fi on siitä poikkeuksellinen koru- ja kellokauppa, että se palvelee asiakkaitaan paitsi perinteisesti sähköpostitse ja puhelimitse myös livechatin avulla. Se, kuten asiakaspalvelunumero, ovat avoinna maanantaista perjantaihin päivällä yhdentoista ja kolmen välillä. Sähköpostia voi lähettää joko omasta sähköpostista tai Chantin sivuilta löytyvän asiakaspalvelulomakkeen kautta.

Yrityksellä on Facebook-sivu CHANTI, josta voi löytää tarjouksia ja kokemuksia, mutta valitettavasti se on ainoastaan englanninkielisenä. Toisaalta tältä sivulta löytyy myös suomenkielisten asiakkaiden palautteita, ja joitakin kokemuksia on koottu yrityksen omille sivuille. Erityisesti asiakaspalvelu ja nopeat toimitusajat saavat asiakkailta kiitosta. Sivulla esitellään uutuustuotteita, joita on mahdollista löytää myös kaupan omilta sivuilta. Valikoima kasvaa koko ajan, ja esimerkiksi uusia koruja tulee myyntiin kymmenittäin joka viikko. Englanninkielisen lisäksi ainakin tanskankielinen Facebook-sivu löytyy, sillä yritys on alun perin tanskalainen. Sen sijaan yhdeksässä maassa toimivan nettikaupan sivut ovat täysin suomenkieliset, ja asiakkaan on myös mahdollista tilata uutiskirje sähköpostiinsa.

Vaikka Chanti ei olekaan lähtökohtaisesti kellokauppa, sillä on varsin hyvä valikoima kelloja. Myynnissä olevat kellomerkit ovat CASIO, Christina Design London, Hello Kitty, INEX, MANGO, POLICE, GANT, SECTOR, CLUB time, PRIMO, Jacques Lemans, Kenneth Cole, Dunlop, Seits, Moschino, Swiss Military ja Cactus. Edullisimmillaan rannekellon voi saada parilla kympillä, eivätkä arvokkaimmatkaan kellot sentään tuhansia euroja maksa. Jälkimmäisistä mainittakoon Christina Design Londonin kello, jossa on briljanttihiotuilla timanteilla reunustettu helmiäiskellotaulu ja ranneke kirurginterästä. Myydyimpien joukossa ovat esimerkiksi edullinen Chantin naistenkello, GANTin musta Convigston-kello ja MANGOn A68336H0KV-naistenkello, jossa on 30 viistehiottua kristallia. Esimerkiksi näillä kolmella tuotteella on hintatakuu, eli asiakas saa maksaa niistä halvimman kotimaisilta markkinoilta löytämänsä hinnan. Monenlaisia ja -tyylisiä lasten kelloja löytyy merkeiltä CLUB Time, CASIO, Seits, Hello Kitty, Moschino, Chanti (esimerkiksi Peppi Pitkätossu, Batman, Superman), Cactus ja Dunlop.

Chanti.fi kertoo myyvänsä kelloja huomattavasti halvemmalla kuin kaupat, ja alennus voi olla suurimmillaan 70 % ja pienimmilläänkin jopa 30 %. Jokaisen kellon kohdalla näkyykin sen ovh-hinta sekä Chantin hinta, joten asiakkaan on helppo laskea, paljonko säästöä on mahdollista tehdä ostamalla haluamansa tuotteen netistä. Yritys lupaa asiakkailleen markkinoiden halvimmat hinnat, ja niinpä se tarjoaa monille tuotteilleen hintatakuun. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että mikäli asiakas löytää jostakin suomalaisesta yrityksestä saman tuotteen käyttämättömänä halvemmalla, Chanti on valmis myymään sen asiakkaalle löydetyllä hinnalla, jos siitä esitetään riittävät todisteet. Hintatakuu on voimassa vielä 14 päivää ostamisen jälkeen. Edulliset hinnat perustuvat siihen, että yritys on tukkuliike, joka alun alkaen toimitti koruja tanskalaisille kultasepille. Verkkokauppa, joka on perustettu vuonna 2001, myy siis laatutavaraa netissä suoraan tukusta tavallisen vähittäiskaupan ohi. Kellojen lisäksi valikoimassa on pääasiassa koruja: korvakoruja, sormuksia, r annekoruja, riipuksia, kaulaketjuja ja vihkisormuksia. Valmiiksi edullisten hintojen lisäksi sivustolla on hieman epäloogisesti nimetty ”Korualennusmyynti”, josta löytyy myös tarjouskelloja.

Netistä ostamista varten on luotava oma käyttäjäprofiili. Tilaus käsitellään kolmen päivän kuluessa, ja toimitusaika on 1 – 2 päivää. Ostokset lähetetään asiakkaalle postissa, ja lähetyksen ovat vakuutettuja, joten asiakas ei menetä rahojaan, jos paketti katoaa. Maksutapoja on monia: tilisiirto, Klarna-tili, Nordea e-payment, PayPal, luottokortit (Visa, MasteCard, Visa Electron, Maestro, Diners Club). Klarnan kautta maksettaessa osamaksu on aina mahdollista. Kaikilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus, mikäli ne ovat käyttämättömiä. Käytettyjä tuotteita ei voi palauttaa.

lyhyesti
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun