Laatukellot

Laatukellot

452.8
(45)
 • Toimitusaika:
 • Toimituskulut:
 • Toimitustapa: kotiinkuljetus
 • Palautukset: 14 päivän palautusaika
 • Maksutavat: luottokortit, lasku, tilisiirto

  Kellomerkkiä klikkaamalla näet Laatukellot -tuotteet.
  Pohjoismaiden laajin kellomerkkien valikoima löytyy netistä osoitteesta Laatukellot.fi. Kyseessä on Tukholmassa toimivan osakeyhtiö Scandinavian Luxury AB:n suomenkielinen verkkokauppa, jonka muissa pohjoismaissa toimivat sisarussivustot löytyvät ruotsiksi osoitteesta Uret.se ja tanskaksi osoitteesta Urvaerket.dk. Yritys toimii koko Euroopassa.

  Laatukellot.fi-kaupan kattavaan valikoimaan kuuluu jopa yli 20 000 mallia, jotka kattavat kaikki tunnetuimmat ja suosituimmat design- ja merkkikellot. Laatukellojen myydyimmät merkit pitävät sisällään tuttuja nimiä kuten Calvin Klein, Citizen, Diesel, Guess, Gucci, Hamilton, Lacoste, Hugo Boss, Seiko, Tissot, Dolce & Gabbana – ja paljon muita. Laajasta verkkovalikoimasta 941 mallia on saatavissa heti varastosta, ja nämä löytyvät kätevästi kellokaupan verkkosivuilta Varastotuote-painikkeen alta.

  Verkkokaupan heti saatavissa olevista kelloista suosituimpia ovat esimerkiksi Omegan klassinen Speedmaster Professional First Man on Moon, Dolce & Gabbanan virityskuvan kera aikaa näyttävä Medicine Man TV Test Card Dial sekä TAG Heuerin tyylikäs itsevalaiseva Carrera Chronograph Black Dial Bracelet. Ostetuimpien naisten kellojen joukossa ovat esimerkiksi sukeltajamalliset TAG Heuerin Aquaracer ja Omegan Seamaster Professional sekä dress-kellot kuten Dolce & Gabbanan Prime Time Crystal ja Fossilin TW Steel Ceo Canteen. Kaikista näistä Laatukellot tarjoaa alennuksia myös ilman erillistä alennuskoodia.

  Laatukellot tarjoaa parhaat merkkikellot jopa 40 % muita kellokauppoja halvemmalla, minkä lisäksi verkkokaupasta löytyvät erikoistarjoukset, joissa alennus voi olla jopa 78 %. Näissä on usein mukana malleja, joita on vain rajoitettu erä. Verkkokaupan sivuilla voi kätevästi vertailla muiden liikkeiden hintoja Laatukellot.fi-nettikaupan sekä normaaleihin että alennettuihin hintoihin. Kelloja voi etsiä valmistajan perusteella ja lajitella vaikkapa hinnan, alennusprosentin tai suosion mukaan. Niille, joilla ei ole mielessä vielä tiettyä mallia, mutta jotka tietävät tarkalleen, mitä rannekelloltaan tahtovat, on olemassa Watchfinder-hakukone, jonne voi syöttää haluamiaan piirteitä kuten valmistajan, koneistotyypin ja hintahaitarin tai vaikka määritellä tarkalleen kellontaulun muodon ja toiminnot. Fewsome-palvelun avulla taas asiakas voi suunnitella itse oman kellonsa, joka voi olla joko muovikello tai teräskello. Palvelu ilmoittaa, monta päivää juuri tietyn luomuksen kokoamiseen ja toimitukseen kuluu. Lisäksi verkkoliikkeen sivuilla on Kellotietoa-otsikon alla kattava sanasto, joka on koottu kiinnostuneen ostajan avuksi.

  Laatukelloista löytyy netistä pääasiassa hyviä kokemuksia, mikä johtuu paitsi kellokaupan pitävistä toimitusajoista myös kattavasta ja toimivasta asiakaspalvelusta. Palveluun voi ottaa yhteyttä paitsi jättämällä viestin Laatukellot.fi-verkkosivulle tai asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse. Tilaus hoituu helposti netissä, ja tuotteet toimitetaan kotiin FedExin kuljetuksella. Kotiinkuljetus maksaa 5 – 19 euroa, ja yli 3 000 euron ostoksissa toimitus on ilmainen. Toimitusajat vaihtelevat kellomerkeittäin, sarjoittain ja joskus myös malleittain. Verkkokaupasssa voi maksaa voi verkkopankissa, laskulla (enintään 3 000 euron ostokset) ja yleisimmillä luottokorteilla (Visa, MasterCard, American Express ja Diners Club). Laatukellot perii maksun vasta siinä vaiheessa, kun on varmistunut, että tilaus voidaan toimittaa luvatussa ajassa, joten netistä ostaminen on täysin turvallista. Myös osamaksu (3, 6, 12 tai 24 kuukautta) on mahdollista silloin kun tilauksen hinta on 3 000 euroa tai alle. Kaikki tuotteet ovat aitoja, ja niiden mukana tulee normaalin tavan mukainen aitous- ja takuutodistus. Takuita on kahdenlaisia. Joillakin tuotteilla on virallinen kansainvälinen takuu, joka on voimassa 24 kuukautta tai pidempään. Muilla on nettikaupan oma 12 tai 24 kuukauden myyntitakuu, joka pitää sisällään materiaali- ja valmistusvirheet.

  lyhyesti

  • Laatukellojen valikoimaan kuuluu 24 629 mallia kaikista tunnetuimmista kellomerkeistä.
  • Toimitusaika: vaihtelee kellomerkin, sarjan ja joskus mallin mukaan
  • Toimitustapa: FedEx-kotiinkuljetus
  • Maksutavat: verkkopankki; Visa, MasterCard, American Express ja Diners Club; lasku (enintään 3 000 euroa); osamaksu on mahdollista korkeintaan 3 000 euron ostoksiin
  • Toimituskulut: 5–19 euroa, ilmaiset toimitukset yli 3 000 euron tilauksiin  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Lotta4
  Minä olen saanut tilaamani kellot oikein ja kohtuuajassa. Hinnat ovat edulliset. Olen maksanut luottokortilla, joka on turvallinen tapa, jos jotain häikkää tulee.
  Tuomas1
  Älkää tehkö samaa virhettä ja tilatko täältä. Oma tilaus reippaasti myöhässä luvatusta. Asiakaspalvelu on vaan puhelimitse Ruotsin päässä ja vastaukset on tasoa "pahoittelut, ilmoitamme heti kun kello lähtee meiltä teille".
  Takuu ei pidä paikkaansa1
  Mainostetaan maailman laajuista tag hauer takuuta. EI PIDÄ PAIKKAANSA, näiltä ostettu kello ei kuulu maahantuojan korvattaviin..... ja niin joutuu maksamaan useita satasia kellon korjuusta itse
  Ei ikinä enää1
  Tilasin kellon. Luvattiin parissa päivässä. Kelloa ei kuulunut. Lopulta tiedustelujen jälkeen tuli paketti. Väärä kello! Palautin 14.8.2016. Kuulemma ei ole heille vieläkään, 9.9. Tullut, vaikka luvattiin, että saisivat tällä viikolla kellon Matkahuollolta. Enää en usko mihinkään selityksiin. Älkää erehtykö maksamaan tilatessa, vain laskulla. Sanovat, etteivät palauta rahoja ennenkin kello heillä. Asiakas tehdään täysin kädettömäksi. Palautuskuitilla ei ole laatukelloille mitään arvoa. Älä erehdy tilaamaan tästä puljusta mitään!
  Jouko671
  Tilatun kellon sain 1 kuukausi huomauttelujen jälkeen. "Asiakaspalvelussa" henkilöt esiintyvät vain etunmillä ilman kotaktitieto ja pyytelevät anteeksi viivettä. En suosittele kenellekään asiointia ko. nettiyrityksessä.
  Nopeasti tuli4
  Nopeasti tuli. Noin 150 euroa säästin hinnassa suomeen verrattuna. Noi ketkä marisee suomenkielisistä ohjeista, niin yleensä jos ulkomailta ostat niin ne tahtoo puuttua.. Johan sen sanoo järkikin.
  Big Al1
  Tilasin kellon maksun suoritin heti. Kello oli varastossa. Seuraavana päiväna lupasivat lähettä postin seuraus koodi. Kaksi päivä mennyt vastauksena oli enkuksi: seuratkaa lähetystä. Mistä? Jos se ei ole edes lähetetty.
  kyllästynyt1
  Jep,Laatukellot...mistähän nimi sillä sitä se ei todellakaan ole! Toimitus aika muka 2-6 arkipäivää...pari viikkoa odoteltu eikä kuulu! Lasku kyllä jo saapui...-.-
  juhani martikainen1
  ihmettelen kun kyseinen firma lähettää kelloja vaikken ole edes tilannut .valitettavasti kielitaitokaan ei riitä soittamiseen ko. liikkeeseen.
  Kimmo661
  Tämä paikka on aivan sairas ja toivottavasti kukaan ei erehdy sieltä mitään ostaa. Palautin kellon heti kun tulikin koska ei mitään tietoa ja ohjetta suomeksi ja nyt väittäävät että en ole mitään palauttanut ja EI heillä ole mitään kelloa tullut. Teen firmasta tutkinta pyynnön poliisille ja kaikkiin eri tahoihin että tämmöinen huijaus yritys saadaan pois.
  Titta Paloheimo1
  Huonoa palvelua suomalaisille ostajille. Kielinä vain ruotsi ja englanti. En voi suositella.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?