Mini In The Box

Mini In The Box

44.5
(4)
 • Toimitusaika: 10-20 arkipäivää
 • Toimituskulut Suomeen: ilmainen toimitus 10-20 päivän toimituksissa, pikatoimitukset jopa kolmessa päivässä
 • Toimitustapa: DHL:n ja UPS:in kotiinkuljetus
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, PayPal, tilisiirto

  Mini In The Box on edullinen verkkokauppa, joka ostaa tavaransa suoraan kiinalaisilta tukkukaupoilta. Sen kellovalikoimaan kuuluu yli 8 000 kelloa ja rannekelloa. Näiden lisäksi myynnissä on lähes 300 erilaista kellohihnaa, jotka maksavat halvimmillaan alle kaksi euroa, sekä yli 300 muuta kellotuotetta. Tähän kategoriaan kuuluvat kellolaatikot, paristot, korjausvälinesetit, hihnasäätimet, jousitangot, kellonavaajat, suurennuslasit, rei’ityspihdit.

  Mini In The Boxin hinnat ovat kellokaupaksi todellakin alhaiset: halvimmillaan kelloja saa jo muutamalla eurolla! Jo edullisimmasta ryhmästä löytyy yli tuhat ja aikuisten kelloa ja muuta kellotuotetta. Vaikka hinnat ovat jo valmiiksi alhaiset, tarjoaa sivusto runsaasti viikoittaisia tarjouksia. Tämän lisäksi lähes netistä voi löytää monia alennuskoodeja MiniInTheBox.com-sivustolle.

  Tuotteita voi hakea monin eri kriteerein, joista ensimmäinen on naisten, miesten, lasten ja pariskuntien kellot, ja myös ”ei määritelty” on mahdollinen hakuvaihtoehto. Pariskuntien kellot tarkoittavat sitä, että samasta kellosta on saatavissa sekä miesten että naisten malli. Tarjolla on myös unisex-kelloja. Hakuja voi tehdä myös kellotyypeittäin, jolloin vaihtoehtoina on rannekello, monitoimikello, muotikello, arkikello, luksuskello, urheilukello, pukukello, rannerengaskello, luurankokello, armeijakello, vintage-kello, tauluton kello, taskukello, sormuskello, keychain watch ja kaulakorukello. Vaihtoehtoina on lisäksi kvartsikello, japanilainen kvartsi ja itsevetävä automaattinen. Jos vielä tahtoo tarkentaa hakuaan entisestään, on ominaisuuksiksi valittavissa analoginen, digitaalinen, LED, LCD, vedenkestävä, kaksoisaikavyöhyke, kolmiaikavyöhyke, hälytys, kalenteri, ajanotto, hollow engraving, kosketusnäyttö, electro luminescent, aurinkokenno, pulssimittari, kauko-ohjain, korkeusmittari, kuumemittari, mittanauha ja kompassi. Mikäli ei ole tarkasti tiedossa, mitä etsii, voi valita vaikkapa kaikki hakuvaihtoehdot ja selata niiden perusteella.

  Jokaisen kellon esittelystä löytyy tuotearviointi, joka sisältää sekä tähtiluokituksen että sanallisia kokemuksia useilla eri kielillä. Mini In The Box toimii yli 50 eri maassa, ja sen toimintaperiaatteena on tarjota samat tuotteet samalla hinnalla kaikkialla maailmassa. Yritys on toiminut vuodesta 2006, ja sen tarkoitus on toimittaa luotettavasti laaja valikoima laadukasta tavaraa ympäri maailman. Kellojen lisäksi se myy paljon muutakin halpaa kuluttajatavaraa, lähinnä elektroniikkaa. Hauska nimi Mini In The Boxille tulee Jack-in-the-box-lelusta, jossa soittorasiasta nousee yllätys. Samaan tapaan verkkokauppa pyrkii yllättämään asiakkaansa tarjoamalla palvelua, joka ylittää kaikki odotukset. Yrityksellä on palkkio- ja hyvitysohjelma, jolla ostaja voi kerätä saldoa tuleviin nettiostoksiinsa. Palkkioita saa hyväksytyistä ostoksista sekä promootiotilaisuuksien kautta, joita yritys määräajoin järjestää. Palkkio- ja hyvitysohjelman käyttäjäksi pääsee automaattisesti rekisteröitymällä verkkokaupan käyttäjäksi.

  Mini In The Boxin asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä koska vain lähettämällä viestin ”omat tilaukset” -sivulta. Jos kysymys koskee vielä tekemätöntä tilausta, voi viestin lähettää kyselylomakkeella. Vastaus luvataan yhden arkipäivän sisällä. MiniInTheBox.comin kattavilta sivuilta löytyy paljon tietoa, ja ”Kokemus”-otsikon alla on käyttäjien kirjoittamia kokemuksia yrityksestä.

  Toimitusajat vaihtelevat hintaluokan mukaan. Pikalähetyksessä kuluu 3 – 5 arkipäivää, vakiolähetyksessä 6 – 8 arkipäivää ja supersäästölähetyksessä 10 – 20 arkipäivää. Joissain tuotteissa on ”ilmainen toimitus” -tarra, ja lopuissa toimitustapa ja niin ikään hinta on valittavissa. Joissain maissa tullisäädökset saattavat tuoda ostokselle lisähintaa, jota ei ole laskettu kustannuksiin. Ostokset tuovat perille kansainväliset kuljetusyhtiöt kuten DHL, UPS, FedEx ja EMS. Maksutavoiksi hyväksytään tilisiirto, luotto- ja pankkikortit, PayPal ja Western Union.

  Mini In The Box lyhyesti
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun